Pludselig ringer det på døren og med fødselsdagsbarnet i front, løber børnene ud og åbner

De bliver overraskede, da der ude på trappen står en mand i farvestrålende kostume og med en kuffert i hånden.

image 2

Med sin underfundige stil og sin humor, er manden med det samme i gang med sin underholdning. Inden børnene kan nå at stave til k-a-g-e-m-a-n-d, er de alle blevet venner, og manden er inviteret med til fødselsdagen.

Indenfor går showet i gang. Det er et hæsblæsende show, der får alle børn til at more sig højlydt. Den sjove mand tryller, klovner, bugtaler, og laver spas med børnene,så de alle er ved at flække af grin. Ingen er i tvivl om, at denne mand er noget særligt, og med hans ankomst er festen tilsvarende ved at gå over i børnefødselsdagenes historie. Børnene kommer på skift op og hjælper med løjerne.

image 2

Til sidst kommer fødselsdagsbarnet på "scenen", og ved fælles hjælp fremtrylles der en vaskeægte levende hvid tryllekanin. Til stor forundring og jubel for både børn og voksne.

Alle børn får lov at klappe og kæle med den fremtryllede kanin, som de også kan få postkort eller plakater med. Efterfølgende formes der ballondyr til alle de medvirkende børn, der selv kan vælge blandt sværd, guitarer, hunde, svaner, papegøjer, motorcykler, bamser, pistoler, blomster og mange andre.

Efter ca. en time tager den skøre mand afsked med sine nye venner. Børnene har ondt i maven af grin, og festen har været en stensikker succes….